Rondvlucht in een watervliegtuig vanaf Vancouver

Een van de gaafste dingen (vind ik) om te doen is vliegen. Maar vanaf het water opstijgen en landen had ik nog nooit gedaan. Totdat ik naar Vancouver ging in augustus 2021. Bij Harbor Air kun je, vlakbij Stanley Park, een ticket kopen voor een rondvlucht in een watervliegtuig. In een De Havilland Turbine Otter DHC-3T van Whistler Air, maar uitgevoerd door Harbour Air, vloog ik voor 130 Canadese dollar ongeveer 30 minuten rond Vancouver stad, Stanley Park, langs Bowen Island en Gambier Island. De landing was minder hard dan verwacht en nadien taxiden we weer terug naar de terminal voor watervliegtuigen van Harbour Air.

De tour is te boeken bij GetyourGuide (zelfde prijs als bij de verhuur zelf, maar je skipt de rij).

Een fantastische reis! Hieronder staan wat foto’s. Klik om te vergroten. Ten slotte nog een timelapse van de gave ervaring.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.